Dr Nona Lord – golyós dezodor

Értékelés 4.00 az 5-ből, 2 értékelés alapján
(2 vásárlói értékelés)

4,700.00 Ft

Dr Nona Lord – golyós dezodor

Kiszerelés: 95 ml

Dr Nona Lord golyós dezodor Romániában

Kategória: Címke:
Share

Leírás

Dr Nona Lord golyós dezodor

A „Dr. Nona” golyós férfi és női dezodoroknak nagyon finom és nagyon kellemes, semlegesen friss illatuk van, amely gyorsan elszáll és nem zavarja a parfüm használatát.

A Dr Nona dezodorok hatása 24 órán keresztül tart és zuhanyozás hatására sem szűnik meg. Az összetételükbe úgyszintén beletartoznak az aromaterápiás olajok, a Halo Complex™ formula (bio-organikus ásványi komplexum) és az autotrofikus rendszer.

A hónalj mélyedésében lévő bőrre történő felvitele után, ahol a véredények nem mélyen helyezkednek el, a szervezet összes életfunkciójának aktivizálása történik meg és emelkedik a szervezet tónusa.

Ezenkívül a Dr.Nona dezodoroknak nagyszerű, lágy antibakteriális hatásuk van, gyorsan és veszélytelenül szüntetik meg a bőrirritációt, megállítják a kis horzsolások és vágások vérzését. (95 ml nagyságban kerül forgalomba).

A „Dr. Nona” dezodor használata során, hogy a felvitele után a testen könnyed és kellemes hidegérzet jelenik meg? Ilyenkor zajlik a meridiánjaik energetikai átmosása. Ezt követően pedig a melegnek az érzése jelenik meg, ami az energiával való feltöltődésre és a fizikai „Én” új tartalékainak bekapcsolására utal. Így működik az autotrofikus rendszer.

Dr Nona Lord golyós dezodor haszálata

A dezodor ma a személyes higiénia egyik fontos része. A Dr. Nona dezodorok hatékony segítőtársak a kellemetlen testszagok megszüntetésében. Csökkentik az izzadást és friss, tiszta illatot biztosítanak, melyek megfelelnek a Dr. Nona parfümöknek és arcszeszeknek. Illatuk nem tolakodó és nem nyomják el a parfümökét. Amikor a dezodort felvisszük a hónalj bőrére, ahol az erek nincsenek mélyen, a szervezet minden fontos funkcióját aktiváljuk, és növeljük testünk tónusát. A dezodoroknak antibakteriális hatásuk van.

Felhasználás: Zuhanyzás után vigye fel a hónaljra.

Dr Nona Lord golyós dezodor hatóanyagok

illóolajok, Halo Complex™ formula (bio-organikus ásványi komplexum, BOMC).

Nem tartalmaz parabént!

Olcsóbban szeretné megvenni?

A termékek forgalmazása a dr. Nona International Ltd. hálózatán belül történik.
Egyszeri 2500 Ft tagsági díjért minden tag 20% vásárlási kedvezményt kap.
A tagság a tagsági díj befizetésén kívül semmiféle kötelezettséggel nem jár.
Ha pénzkereseti lehetőséget keres, termékforgalmazóként elérheti a 33% illetve 40% -os kedvezményt.

Dr Nona kedvezményes vásárlói / Termékforgalmazói regisztráció

Hogyan kell regisztrálni a Dr. Nona hálózatba?

Dr Nona Lord – golyós dezodor termékről 2 értékelés

  1. Értékelés: 3 / 5

    Tartó Róbert

    Nagy hiba, hogy sehol nem hívják fel a figyelmet arra, hogy a dezodor, amely száradás után feltűnő fehér foltot képez a bőrön, kifehéríti a testtel érintkező színes, kivált fekete ruhát. Talán le kellene törölni a száraz, só- vagy hintőporszerű foltot, mielőtt felöltözik az ember? Tehát a termékleírás kifogásolhatóan hiányos. No, és persze minden termék mértéktelenül drága véleményem szerint. A Holt-tenger kiszáradóban lévő déli részén alig tudnak mit kezdeni a felhalmozott olcsó sóval, amire persze ezernyi vállalkozást építettek. Ugyanakkor érdekes számomra, hogy viszonylag kevesen fürödnek rendszeresen a tóban, noha a bőrbetegségek nem ismeretlenek Izraelben sem, és a direkt kezelés vélhetően a leghatásosabb.

  2. Értékelés: 5 / 5

    Nagy Eszter

    Kedves Róbert! Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.